За нас

Доказана фирма в доставка на
минерална и трапезна вода

Фирма Мирмед 3 ООД от 2007 година обгрижва своите клиенти на територията на София и Региона. Фирмата ни предлага за Вашето удобство доставки на минерални и трапезни води в офиса и предприятието. Ние предлагаме апарати за топла и студена вода.

Наши служители минават на определен от нас интервал през вашият дом или офис по този начин имаме актуална информация за вашите нужди от вода и профилактика на диспенсърите.

Ежедневната употреба на една и съща минерална вода води до натрупване на химически елементи в организма. Именно заради това ние предлагаме продуктите на няколко различни марки трапезни и минерални води. Минералните води оказват силно влияние на човешкия организъм с разтворените в тях полезни вещества. Те регулират обмяната на веществата в организма и изпълняват важна роля за провеждане на нервните импулси. Подпомагат храносмилането, защото са съставна част на стомашната киселина. Препоръчителна е употреба на различни минерални води, за да не се натрупват химически елементи в организма.